cancel
Showing results for 
Show  only  | would you rather see results for 
Did you mean: 
Need help?

Back in the Community

Reply
Highlighted
Community Team - TT Staff

Hi Andy

 

Thanks for your reply.

 

I've completed another line test which is now clear.

 

Have you tested with a different router at the test socket? I can then pass this over to our Network Team for investigation.

 

Thanks

 

Debbie

Highlighted
Conversation Starter

Hi Debbie, did you get my last message? I did do as you suggested and things are no better.

 

The fact is that I keep losing internet altogether even though I am still connected to my router, and the speed has dropped even more although it is not consistent. Sometimes I can get up to 9.0 but generally it seems to be between 4 and 6?

 

Could this be down to the router? I can't see it being that as I got the same results using an alternative router.

 

If you did get my previous message, did you pass this on to the Network Team?

 

Regards

 

Andy

Highlighted
Community Team - TT Staff

Hi Andy

 

Apologies, I did not receive your previous message. Did you post this on the Community thread or send via Private Message?

 

I have asked our Network Team to take a look at this fault and I will post back on this thread as soon as I receive further information.

 

Thanks

 

Debbie

Community Team - TT Staff

Hi Andy

 

The next step will be to arrange a BT Openreach engineer visit.

 

I'm just sending you a Private Message to confirm some details so we can arrange this visit.

 

Thanks

 

Debbie