cancel
Showing results for 
Show  only  | would you rather see results for 
Did you mean: 
Need help?

New Wifi hub also required extra modem??

Reply
2 REPLIES 2
Highlighted
First Timer

Just get a new fibre 150Mb and new Wifi Hub router (Sagem 5364) I have been told it meant to work it self when i connected it to my broadband socket but it doesn't . Iv tried all settings, change dns ips, auto etc. nothing is happening. It is only working when i connect broadband to my modem and to the WifiHub router. But i thought this Sagem already have modem inside. This is kinda overkill for using 2 devices 😕

Highlighted
Community Star

Hi Eric, you have another thread still live which is waiting for your input of some personal details so the team can help you.

Could Suggest doing that as until this happens it will be impossible to resolve your issue.

If you can confirm when your details are in I will tidy things up for you.

I don't work here and all my opinions are my own.
Highlighted
Community Team - TT Staff

Hi Eric

 

If you can answer the thread here : https://community.talktalk.co.uk/t5/Fibre-Broadband/No-internet-Wifi-Hub-fibre-150/m-p/2400549

 

We can pick this up for you.

 

Thanks

 

Karl. 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars

Working From Home Tips


Please log in to My Account if you need to view or pay your bill, manage boosts and track your usage. From My Account you can also check your connection and test your line for any issues in the Service Centre.


STAY HOME      -      PROTECT THE NHS      -      SAVE LIVES