cancel
Showing results for 
would you rather see results for 
Did you mean: 
Need help?

Speed boost is slow!

Reply
7 REPLIES 7
Highlighted
Vickyfluff
Visitor

I had fibre at 37mb download, added speed boost but the speed is the same. It's on the new wifi hub. Tried 7 times with online chat to no avail as it kept disconnecting, each time going through the same cycle. Only one phone connection and it's all on the master socket. Please help!

Highlighted
Vickyfluff
Visitor
Line 1
Downstream Upstream
Actual Rate [Kbps] 32400 9998
Maximum Rate [Kbps] 43830 9998
Noise Margin [dB] 10.40 9.70
Attenuation [dB] 15.90 0.00
Power [dBm] 12.60 6.80
Highlighted
Community Team

Hi @Vickyfluff

 

Thanks for your post

 

I have found a slight problem, which meant the speed boost didnt apply properly, So I have fixed that issue,

 

Your speeds should increase in the next few hours

Highlighted
Vickyfluff
Visitor
Hi OCE_Arne

Wow, it that works thank you ever so much. I really appreciate your looking into this.

I will update in a few hours.

Thank you again
Highlighted
Vickyfluff
Visitor
HI @OCE_Arne,

Do I need to do anything special like restart the hub or is it best to just leave it alone to do its thing?
Highlighted
Community Team

If the speeds havnt improved in a few hours leave the hub powered off for 30 mins. 

Highlighted
Vickyfluff
Visitor

I have left it a few hours and also turned off for 30 minutes (turned back on just now) and everything seems the same, no faster or slower ( thankfully). Do i need to wait longer ?

Highlighted
hosay299
Insightful One

@Vickyfluff  see how it is over the week end do not turn the router off unless told to by the oce on here

 

as each time u do it can not help as the fibre side has a auto profile 

 

might find better tomorrow might be just taking some time to go through the system 

 

Oce will reply next week now they do not work weekends 

Hope that help Joe R If so then give me a Kudos ( Click the Thumb up Button)