FIbre Support

Get expert support with your Fibre connection.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Wireless shows as disabled, won't enable

gryphon
First Timer
Message 5 of 5

Hello,

 

I have recently joined TalkTalk. The line was activated yesterday, I connected up the new hub at around 10:30pm and all was working fine. By the time I woke up in the morning, the wifi was disabled, despite being set as enabled.

 

Restarting the hub did not help. Nor did disabling and re-enabling the wireless option. Is the hub faulty?

gryphon_0-1628167646516.png

 

talktalk1.JPG

 

TalkTalk Wi-Fi Hub
version SG4K10002816t

 

I see other posts reporting the same issue, but I was advised to start a new post instead of replying.

 

Thanks

0 Likes
4 REPLIES 4

tjenkinson
First Timer
Message 1 of 5

Hi,

 

It's ok I'm probably going to switch to another router instead of the talktalk one.

0 Likes

Message 2 of 5

Hi tjenkinson

 

If you start your own thread (new message), wed love to help.

 

Weve found that posting in someone elses conversation makes it harder to follow when looking for an answer.

 

Its easier and quicker if we can chat with you in a single thread, if you start your own thread, that will keep our community organised and help others with a similar problem.

 

Check your home phone number or account number are also added to your Community Profile as that will really help us to find your details quicker.

 

Thanks

Karl

 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars

Working From Home Tips


Please log in to My Account if you need to view or pay your bill, manage boosts and track your usage. From My Account you can also check your connection and test your line for any issues in the Service Centre.


WEAR A MASK      -      WASH YOUR HANDS      -      SOCIAL DISTANCE

0 Likes

tjenkinson
First Timer
Message 3 of 5

Hi,

 

I have the same problem. I setup the router yesterday and wifi worked for a few minutes then stopped. Now I've done a factory reset and with the default wifi it's showing as turned on but also as 'current status' 'disabled'.

0 Likes

Karl-TalkTalk
Support Team
Message 4 of 5

Hi gryphon

 

I've a replacement router on the way to you.

 

Karl.

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars

Working From Home Tips


Please log in to My Account if you need to view or pay your bill, manage boosts and track your usage. From My Account you can also check your connection and test your line for any issues in the Service Centre.


WEAR A MASK      -      WASH YOUR HANDS      -      SOCIAL DISTANCE