FIbre Support

Get expert support with your Fibre connection.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

solid orange light on router

Sando50337
First Timer
Message 5 of 5

Moved house yesterday. Brought the router from my old house. Always worked fine. Had the hub set up in new house today and that is green and working fine. However router flashes orange and right and then goes solid orange. I have tried unplugging for half an hour. Still doesn’t work. The yellow Ethernet cable coming from the hub is in the red port on the router named WAN. 

 

can anyone help please??

0 Likes
4 REPLIES 4

Message 1 of 5

Morning,

 

I've just posted on your other topic now.

 

Thanks

 

0 Likes

ferguson
Community Star
Message 2 of 5

I have just realised that you have UFO installed from what you say in your other topic. You will need to contact the support team there directly, sorry. 

ferguson
Community Star
Message 3 of 5

I don't understand your set up at all I'm afraid, why are you trying to use a router with your Hub?

 

Phone support and Live chat will not be available until 9:00am tomorrow. For the support team here to help make sure that your personal details including TalkTalk landline number are complete on your community profile (click here) so that they can link your forum identity with your account and then wait for them to respond.

 

0 Likes

Sando50337
First Timer
Message 4 of 5

I also need to work from home tomorrow morning! This is super urgent 😞

0 Likes