cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Need help?

YVM102 issue

Reply
5 REPLIES
AlanH67
Chatterbox

HI,

I, like many others, am having problems with my TV Plus box losing connection to the router. This happens routinely and with increasing occurrence. Router: HG633 software version 1.22t. TV box DN372T.

 

I understand from other postings and responses from Karl that there is a fix that can be sent to the router.

 

Thank you in advance.

Community Team

Hi

 

I've updated the router firmware, see if this helps.

 

Thanks

 

Karl. 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars


OCE's Hours of Operation - Mon to Fri 8am to 4pm. Urgent issues outside these times, please use Live Chat

AlanH67
Chatterbox

Thanks Karl. I will let you know.

 

Alan

Community Team

No Problem 🙂

 

Karl 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars


OCE's Hours of Operation - Mon to Fri 8am to 4pm. Urgent issues outside these times, please use Live Chat

AlanH67
Chatterbox

Hi Karl, it has now been a week and everything is working as it should!

 

Thank you.

 

Alan

Community Team

Hi Alan

 

That's great news, thanks for letting me know.

 

Regards,

 

Karl. 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars


OCE's Hours of Operation - Mon to Fri 8am to 4pm. Urgent issues outside these times, please use Live Chat