cancel
Showing results for 
Show  only  | would you rather see results for 
Did you mean: 
Need help?

TV Plus box no sound output

Reply
3 REPLIES 3
Highlighted
First Timer

Used yesterday to watch recorded material and sound was OK. Today no sound on same recorded material and nothing on guide channels. TV and surround sound work OK

Highlighted
Community Star

Hi

 

have you checked your cables?

 

if they are ok, hve you tried a soft reset? To do this hold the power button on the front for around 10 seconds and the box should restart. Alternatively, you can turn off from the back and power back on.

If this doesn’t work then have you tried a YouView Maintenance Reset (https://community.talktalk.co.uk/t5/Articles/How-to-find-maintenance-mode/ta-p/1429347)?

Try the Factory Reset keep recording option.

You will then need to reset your personal settings (such as parental controls / RF loop through / Surround Sound etc.) and also reset your scheduled recordings (might be worth taking a note of future recordings before doing this so you don’t miss any).

If all else fails then try a full factory reset from the settings menu. You will lose your recordings but you may be asked to do this before the OCE look at other alternatives.

Hope it works but if not then please let us know and I’ll flag for further assistance.

Please remember to mark Solved Posts with Best Answer. Doing so helps others and saves OCE's time to look at unsolved topics. Thanks, Steve.
Highlighted
First Timer
All sorted by soft restart. Thank you
Highlighted
Community Team - TT Staff

Hi Stowmartian

 

I'm glad to hear that this is now working ok. please let us know if you do experience any further issues.

 

Thanks

 

Debbie