cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Need help?

Want to know how to get the most out of our community?

Hey, I'm Michelle and I wanted to tell you about our community and how it's packed full of useful information, answers and has a horde of active members waiting to help or just to say hey! We know forums can be a little daunting at times, so here are some of my useful tips to help you get the most out of the community:

Get Searching

Search is the quickest way to locate the information you're after, use the big red box above. If you don't find what you're after you can always post your own question.

Search now

Get stuck in

Prefer to jump straight into the community? Checkout the yellow "browse" tab over on the left hand side, here you'll find the entire community at your fingertips.

Try now

Join the party!

Had a peek around the community already? If so you'll no doubt want to join us, just hit register below and follow the instructions. Don't worry I'll still be here to help once you've registered.

Register now

for the attention of the community team

Reply
12 REPLIES
crossld
Chatterbox

My post has been blocked because it thinks its SPAM.  Please unblock as I need my problem fixing please.

Community Team

Hi 

 

I've searched the Spam folder and cant find your post, do you remember what the subject was?

 

Regards

crossld
Chatterbox

This was the post....

 

Your post - 'DN372T YVM102 Error problem with HG633 Router', has been identified as potentially being spam and has been held in our spam filters. If not spam, please contact us by posting in the community for the attention of the community team.

 

Thanks

Community Team

Hi 

 

Sorry for the delay, Its been restored now, seems to have gone into moderated from the spam folder. 

 

Thanks

crossld
Chatterbox

Hi Arne,

 

Thanks for doing that but....

 

Is anyone likely to have a look at my problem?  I raised it last Wednesday and you unspammed it two days ago but I still have the problem.  Do I need to create a new post and start again?

Thanks

ferguson
Community Star

Your previous topic missed the escalation process, I have flagged it up for you now, but it is unlikely to be until Monday at the earliest that you get a reply.

crossld
Chatterbox

Ok. Thanks for letting me know.

ferguson
Community Star
Community Team

Hi crossld

 

I've updated the router firmware.  See if this helps with the connection issue to the TV box.

 

Thanks

 

Karl. 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars


OCE's Hours of Operation - Mon to Fri 8am to 4pm. Urgent issues outside these times, please use Live Chat

crossld
Chatterbox

Nop... No joy.

 

I have also rebooted the router and TV box and still no joy.

 

LAN 4 still shows Disconnected.

 

Router now shows software v2:

 

Product type:HG633
Device ID:00E0FC-C4R8W16B25025426
Hardware version:H.1.01
Software version:v2.00t
System up time:0 days 0 hours 5 minutes 27 seconds
 
But Lan 4 is still not comming up.  If I watch it whilst I reboot the TV Box it stays at Disconnected so it looks like a ethernet autonegotiation issue at a guess.

Thanks
Community Team

Hi

 

I've another router on the way to you to see if this is the problem.

 

Thanks

 

Karl. 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars


OCE's Hours of Operation - Mon to Fri 8am to 4pm. Urgent issues outside these times, please use Live Chat

crossld
Chatterbox

Great thanks.  I'll let you know how it goes when it arrives.


Thanks for your help.

Community Team

No Problem 🙂

 

Karl 

Check & Report l Our latest Blog l Set Your Preferences l Service Status l Help with your Service l Community Stars


OCE's Hours of Operation - Mon to Fri 8am to 4pm. Urgent issues outside these times, please use Live Chat