Broadband help

For queries about your TalkTalk broadband service.

cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Work VPN stopper working - unable to connect

chris_m
First Timer
Message 9 of 9

I can no longer connect to my work VPN.

 

My login details have been tested externally and they work fine.

 

I have tried connecting to it on two separate computers to see if it could be hardware related but they both return the same result.

I have also tried two different VPN connection settings, each failing to connect:

"A connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed"

 

The remote connection was not made because the attempted VPN tunnels failed. The VPN server might be unreachable..."

Everyone else is within the company is connecting fine so it appears to be router related. Any ideas??

0 Likes
8 REPLIES 8

Message 1 of 9

Message 2 of 9

Magic! It's connecting fine. Thanks very much for your help!

Message 3 of 9

Hi chris_m

 

Thank you. All updated 🙂

 

Please can you retest and let us know how the connection compares.

 

Debbie

chris_m
First Timer
Message 4 of 9

Thanks Debbie. Update it when you're ready!

Message 5 of 9

Hi chris_m

 

Thank you. 

 

I will need to make a change to your firmware, when would be the best time to do this?

 

We advise to leave the router switched on without being rebooted whilst we update the FW. The update usually takes no longer than 15 minutes.

 

Thanks

 

Debbie

chris_m
First Timer
Message 6 of 9

Thanks for your replies - I've just added my details to my profile. I'm not 100% sure on the router model as I can't see it anywhere but googling it looks like it's a  Sagemcom Wi-Fi Hub.

Thanks for your help!

Debbie-TalkTalk
Support Team
Message 7 of 9

Hi chris_m

 

Please can you add your name and TalkTalk landline number to your Community Profile, I can then take a look at this for you.

 

Thanks

 

Debbie

Skynet_TX
Community Star
Message 8 of 9

Hi @chris_m,

 

What model of router do you have ?, if you have the Sagemcom Wi-Fi Hub then it is likely a firmware upgrade to your router has caused this. The support team here would be able to update some router settings to fix the issue.

 

For one of the TalkTalk Support Team on this community to be able to look into this you will need to update your community profile to include your name, landline telephone number that your TalkTalk service is provided on & an alternative contact number. This will allow them to identify you, and they will then be able to help.

 

Don't post any personal details in this thread, just add them to your community profile (only you and the TalkTalk Support Team on this community can see your profile details).

 

Then they will hopefully be able to respond to this post tomorrow.