cancel
Showing results for 
Show  only  | would you rather see results for 
Did you mean: 
Need help?

Ping spike and internet disconnects

Reply
2 REPLIES 2
Highlighted
Sightseer

Hi,

 

I recently started to get bad ping spikes when playing online games. I have tried using wired and wireless but the same result. Also everyday the internet would randomly disconnect which is very annoying and frustrating. I have run a ping trace on my pc and it shows the ping spikes.

Also i check my line with your website but it is not detecting my router perhaps it needs to be updated.

 

Please can someone help me.


Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=7ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=7ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=8ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=19ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=29ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=28ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=19ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=51ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=30ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=48ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=10ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=23ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=28ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=34ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=68ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=8ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=9ms TTL=116

Thank you  

Highlighted
Sightseer

Hi,

 

Can someone reply to my previous post as i have received no reply.

 

Thank you.

Highlighted
Community Team - TT Staff

Hi Christopherck,

 

I'm really sorry for the delay in getting back to you. I've run a test on the line now which hasn't detected a fault, however your connection does look unstable. Does your master socket have a test socket? If it does then would it be possible to connect the microfilter and router at the test socket for at least 48hrs so we can re-check the stability again please?

 

Thanks